2015-02-04
Sophie
Vi kan nu släppa en riktigt rolig nyhet! Activ Mineral går in i en SM satsning med Vanessa Olsson från Kalmar! Vi välkomnar henne till Activ Mineral Teamet!

Här kommer en presentation för de som inte känner till henne!

"Jag heter Vanessa Olsson och är 15 år gammal och går mitt sista år i grundskolan. Jag lägger all min lediga tid på mina hästar. Jag älskar att träna och tävla och prestera på tävlingsplats. 2014 började vi vår tävlings säsong med en lokal tävling i Nybro och därefter så tränade och tävlade vi oss uppåt. I början av sommaren så debuterade jag och Bella vår första MsvB  i Skyrup (Ridsport ponnycup) och slutade på en 10:e plats. Efter det startat vi många nationella tävlingar och fick många fina placeringar. Vårt bästa meating var på  Änglahoppet i Borås där vi vann båda kvalen och placerade oss fyra i finalen. Året avslutade vi med att få utmärkelsen som Kalmar läns Ponnyryttare 2014 på Ryttargalan.

Inför året 2015 planerar jag att fortsätta att träna för mina tränare och mina mål för året är att hoppa Msv A , tävla internationellt och delta i ute och inomhus SM i hoppning."

Vi på Activ Mineral ser fram emot denna säsong ihop med Vanessa som nu börjat fodra sina hästar med Activ Minerals koncept!