2015-05-20
Sophie

Tävla om Presentkort

 

Nu gör vi en tävling som tack till våra underbara kunder!

Ni har möjlighet att vinna ett Presentkort på 2000 kr i webshoppen och ett ponny schabrak med Activ Mineral logga! Även om du inte vinner får du ett tröstpris!

Det du ska göra för att ha möjligheten att vinna är att du ska skicka in ett Mail till info@activmineral.se eller PM på facebook där du berättar om dina erfarenheter och upplevelser av Activ Mineral. Det kan till exempel handla om vad du tycker är bra med Activ Mineral eller vad du har märkt för skillnader när du fodrat Activ Mineral, litet som stort. Om du märkt skillnad på din häst så är det ett plus om du skickar med någon bild, kanske före och efter.

Motiveringarna som kommer in kan komma att visas på vår hemsida, Instagram eller Facebook.

Du har till och med 150531 att skicka in ditt bidrag. Hoppas ni vill vara med och få chansen att vinna priset och dela med er av era erfarenheter! Lycka till!

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur:
Mina hästar har blivit blankare sen jag började med activ mineral och stor skillnad blev det på en av dom när jag la till algmjöl. Hade nästan gett upp om att han kunde bli blank. Har dessutom haft problem med konstiga "eksem" på bakbenen på sommaren. Än har de inte dykt upp. Det börjar växa ut mer svart man,svans också.
2015-05-29 08:02:51
Mai Brand Qvist
Min islänning fick underbar mjuk man efter att ha ätit Activ minerals. Tummen upp!!
2015-05-28 16:57:01
Marie
Min häst har totalvägrat att äta mineraler när jag köpte henne. Men activemineral äter hon med god aptit! Hon är piggare, glansig och len i pälsen och mjuk i musklerna!
2015-05-27 22:12:52
Anne Dirksen