2018-09-17

Rebecka Engman

Rebecka Engman från Vaggeryd tävlar hoppning med sin vackra häst Catching Fire och är teamryttare för Activ Mineral och Höveler Sverige.

Vad är det bästa med Activ Minerals produkter?
Det bästa med produkterna är att de verkligen ger effekt, och man märker skillnad snabbt! De är dryga och lätta att få i hästarna!

Vad är det bästa med Hövelers produkter som du fodrar?
Mashen är det jag använt längst och jag tycker den är jätte bra för magen och att få i hästarna lite extra vätska. Jag tycker hästarna blir piggare på ett positivt sätt!

Vad har du märkt för skillnad sedan du gjorde det helombyte till båda Activ Mineral & Hövelers foder?
Den störta effekten jag märkte först efter bytet av mineraler var att på två av mina hästar som har väldigt känsliga magar snabbt rättade sig till och de slutade va lösa i magen. Även jätte bra hovar samt blank och fin päls. Jag har gjort hel ombyte med foder på en av hästarna vilket jag är väldigt glad över, då han vanligtvis kan bli väldigt spänd och få svårt att fokusera på sin uppgift kan han ta ut sin energi på fel sätt men nu börjar man känna att energin är på rätt ställe och huvudet är med mig!

Ibland är det svårt att ta tag i att byta foder eller mineraltillskott, vilken är den främsta anledningen du tycker att man ska ge Activ Mineral Mix en chans?
Jag tycker den främsta anledning till att byta är att det är en helt ren och naturlig produkt vilket jag tycker är viktigt. Och att effekten kommer direkt! Jag skulle aldrig ens överväga att sluta med mineral mixen.

Du bara får välja ett alternativ, vad väljer du?
Müsli eller Mash
Ston eller valack
Fux eller bruna hästar
Rida med stövlar eller chaps
Facebook eller Instagram
Mocka eller packa höpåsar