2015-04-09
Sophie

Nu kan vi glatt meddela ett nytt sammarbete! Denna gång inom distans! Vi tycker att det är viktigt och roligt att lyfta fram och hjälpa lovande kuskar och ryttare, gärna lokala så därför ska vi nu hjälpa Therese Dahlström! Här kommer hennes egna presentation!

Mitt namn är Therese Dahlström, jag är 25 år och bor i Vimmerby, Småland. För två år sedan bestämde jag mig för att satsa på Distansritt. Jag hittade den perfekta hästen - Wacko Jacko. Wacko Jacko är ett arabiskt fullblod som blir sex år gammal i sommar.

Wacko Jackos far är den kände Sokrates ox. Förra året vann Sokrates en 160km tävling i Norge, därefter en andraplats på en 160km tävling i Holland. Detta resulterade en 16:e plats på världsrankingen. Behöver jag säga att Wacko Jacko har goda förutsättningar?

Förra året startade Wacko Jacko sin första 50km tävling som gick över förväntan. Hans andra lika så, och därav kvalade vi till Unghästfinalen 50km för 5-åringar. Wacko Jacko glänste på Unghästfinalen och fick 13/14 poäng i prestationsbedömningen.

I år tänker vi satsa på Unghästfinalen 80km för 6-åringar. För att kvala dit måste vi klara två 50km och en 80km med godkänt resultat.

Distansritt är en mycket krävande sport och för att kunna prestera är det viktigt med ett bra foder. Jag har läst och hört mycket positivt om Activ Mineral och tror att det kommer vara ett passande foder för en högpresterande distanshäst. Det ska bli väldigt kul och spännande att använda mineralerna. Ser fram emot vårt samarbete!

activ mineral dahlström

activ mineral dahlström

 

Skriv en kommentar:

Text:
Signatur: