2015-04-12
Sophie

Vanessa Olsson har förutom ponnyn "Bella" som hon satsar mot SM med ponnyn LaToya. När Vanessa lagt mer tid på Bella en stund har LaToya vilat men nu har dom varit ute på tävling igen! Vanessa har skickat oss en uppdatering!

Igår var jag och LaToya på våran  första tävling i Torsås.

Tävlingen i Torsås såg jag som ett tränings tillfälle för att jag har inte tävlat Latoya på ett halvår. Jag valde att hoppa två LC för att jag var osäker om hon skulle orka  två klasser. Så därför tog jag två lägre klasser.

Första klassen gick bra. Hon kändes fräsch och hade suget fram till hinderna. Vi var nolla och vann! Andra klassen var jag lite osäker om LaToya skulle orka för att hon har inte hoppat mycket på sistånde. Men LaToya var pigg och tyckte det var kul att vara på banan igen och det resulterade i en 3:e plats.

Inför återstarten har vi byggt upp LaToya med Activ Minerals produkter.Det som var roligt igår var att LaToya kändes kändes pigg och återhämtade sig snabbt efter första klassen. LaToya har fått mineral mix, magnesium och HBM 11 som är kisel"

Foto tagna av: www.fotomadde.webblogg.se

    Varor som nämns i nyheten

  • Activ Mineral Mix frigör din hästs naturliga potential att prestera. Du kan se skillnaden i en välmående häst med blank päls och starka hovar.
    från 549 KR