Blogg

Totalt 54 poster
Sida 7 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
2015-05-16
Sophie

Lagom till Eva Ottossons första Svenska tävling så fick vi hem uppsydda dekelunderlägg efter våra önskemål, Evas hästar fick två och Golden bad snällt så han fick en också! Dessutom fick jag chans att testa min nya kamera lite, så kul!

Golden Activ Mineral

Golden Activ Mineral

Golden Activ Mineral

2015-05-13
Sophie

Jag har alltid haft en dröm om att driva eget företag och är nu så glad över att få göra det! Det som slog mig senast var förra veckan när jag satt på möte med min Mentor genom ALMI pogrammet. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, eller ja..allt mellan webshop och vision, haha. För några veckor sedan fick jag i uppdrag att tänka övert vår marknadsplan och PR-plan. När jag satte mig hemma och funderade på vilka mässor och tävlingar ska vi ut på, vad ska vi ha för kampanjer och tävlingar och så vidare så tänkte jag att det här måste jag ju göra något överskådligt av. Så när jag mötte min mentor några veckor senare så sa jag, Ja, alltså det är nog inte så här dom "stora bolagen" gör det men jag har formulerat ner allt på ett papper och i denna kalender (så klart Evas sponsor kalender ;) ) ...

Min mentor blev eld och lågor och tyckte att det var ett så härligt sätt att jobba på och vi konstaterade vad underbart det är att faktiskt kunna bestämma allt själv och skriva och kludda över, göra och göra om, fundera lite hit och dit! Hur man än jobbar med sin PR plan så har iallafall jag lärt mig att det viktigaste är att man bara tar lite tid och gör det! Jag har lärt mig att när man får panik och känner att man måste hitta på något eller blogga om något är det inte då dom bästa ideérna ploppar upp! Det var lite tankar från mig en onsdagsmorgon, nu är det bara till att springa ut och släppa ut hästarna innan dom undrar vart jag tagit vägen, härligt att kunna ta lite stallpaus när man vill i sitt jobb, en av alla fördelar med att driva företag!

2015-05-09
Sophie
Tänkte visa lite härliga vårbilder på hur Golden Spiral bara blir finare och finare i kroppen!
2015-05-05
Sophie
Therese Dalström uppdaterar oss inför hennes första tävling och hur det har gått hitills att fodra Activ Mineral!
2015-04-29
Sophie

instagram activ mineral

Totalt 54 poster
Sida 7 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11