Blogg

Totalt 51 poster
Sida 3 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
2015-11-23
Sophie

läsarträff Activ Mineral

Bloggaren Linn Strelin från ztreliin.se kommer att ha läsarträff i Activ Minerals Monter på Lördagen! Kom och prata häst! Hästen Oprah äter Activ Mineral Mix!

2015-11-13
Sophie
Activ Mineral till Sweden Horse Show 2015!
2015-09-19
Sophie

Den senaste tiden har vi på firman funderat en hel del på vad vi vill med Activ Mineral, varför det är viktigt för oss att kämpa för denna produkt och hur kunderna ska förstå nyttan i den.

Många kanske tror att vi ljuger när vi säger att vi inte vill att kunden ska ha flera olika hinkar på sina hyllor i foderkammaren, klart företagen vill ha mer försäljning? Vi är annorlunda där, vi vill ha friska hästar från en hållbar synvinkel och inte slösa på resurser.

Hur då? Allt hänger ihop från att förpackningen ska vara i god kvalité för att produkten håller länge. Innehållet är väl genomtänkt, ingredienser väl utvalda utan fyllnadsmedel som aktiverar kroppens eget system, för att omsätta näringen som redan finns i den naturliga förpackningen, det vill säga hö, hösilage och bete. Hästen är och har alltid varit en grovfoderomvandlare som kan göra muskler utav gräs. Kan vi hålla en god hygien, undvika mögel och svamp i grovfodret så behöver vi mindre burkar för att rätta till obalanser i hästens kropp. Vi slipper lägga hundratals kronor på tunga kraftfodergivor framställda av komplicerade processer och ingredienser fraktade över hela världen.

Använd det vi har här i Sverige, ett fantastiskt grovfoder tillverkat av naturen och de duktiga svenska bönderna. Vi får tid och energi kvar till att göra det vi älskar, umgås med vår bästa vän, hästen!

Jag läste nyligen en artikel i en häst tidning om hur en av världens bästa dressyr häst Valegro, utfodras. En högt presterande elit dressyrhäst som huvudsakligen går på grovfoder och omkring max 1 KILO kraftfoder om dagen och inte ens då verkar folk vilja förstå, att det inte är kraftfodret som är nyckeln till framgången.

Activ Mineral finns här för att vara annorlunda, vi har tagit fram en produkt som hjälper din häst, miljöns hållbarhet och även din plånbok. Vi har även valt att sälja den på ett lite annorlunda sätt. Välkommen in i vår webbutik när det passar dig och lägg en order, varan kommer smidigt till dig vart du än befinner dig i Sverige och går lätt att hämta upp på väg till stallet eller få den levererad direkt hem till din gård. Dessutom kan du slå en signal och få rådgivning direkt av de som tagit fram denna produkt!

Tipsa gärna dina vänner, om att det är dags att våga vara annorlunda!

 

Den fantastiska bilden är fotograferad av Per Ågren!

2015-08-31
Sophie

Ni har väll inte glömt Team Activ Minerals hoppryttare Vanessa Olsson? Efter några månader med tävlingsförhinder är hon nu tillbaka på banan och började med en 1a och 2a placering i Karlskrona denna helgen! Här kommer en liten uppdatering från Vanessa själv om hur kommande veckor är planerade. Ska bli riktigt kul och se om hon tar sig hela vägen till Stockholm Horse Show i november!

"Idag var det min och Bellas första tävling på 3 månader. Jag kände mig ringrostig på banan men ändå nöjd med Bellas och min prestation. Så nu blir det hem och träna på små detaljer inför höstens stora inomhus tävlingar. Vår nästa tävling blir vecka 38 i Ljungby.Där blir vår största utmaning friendskvalet som går i 125cm (MSV B+). Tävlingen efter blir det Änglahoppet i Borås vecka 41. Om allt går bra på träningarna och Bella känns bra och är på hugget så är min ambition att rida Guldrundan. Det är mina närmsta planerade tävlingar. Men som alla vet inom hästvärlden så vet man aldrig från dag till dag hur hästarna mår."

Spännande! Lycka till önskar Activ Mineral!

Vanessa Olsson

 

2015-07-26
Sophie

 

"Hästar behöver mineraler för att kunna dansa" Nina höll en föreläsning på Sparreholm Ridkonstfestival med det ämnet. Ett citat värt att funder över.

 

Activ Mineral Palette

Palette äter Activ Mineral!

Totalt 51 poster
Sida 3 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11