Blogg

Totalt 54 poster
Sida 1 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
2019-11-28

Villkor: Uppge kod BLACK för 20 % rabatt på hela sortimentet.

Gäller ej redan rabatterade erbjudanden och ingen rabatt på Hövelers kraftfoder säckar eller provpåsar. 

Happy shopping!

2019-10-06

Vi har den stora äran att duktiga fotografen Madeleine Diamant (https://www.instagram.com/diamantfoto.se/) kommer att fotografera ett antal Activ Mineral hästar på Salsta slott!

När? Söndag den 27:e Oktober
Var? Salsta Slott, Slottet ligger vid Vattholma cirka 2,5 mil norr om Uppsala.
Hur? Fotograferingen är givetvis gratis och tar ca 30 min per häst, som tack får du några av de bästa bilderna. Activ Mineral har rätt att fritt använda bilderna i all sin marknadsföring, hemsida & sociala medier.

Vem kan ansöka?
*Du ska kunna ta dig och din häst till Salsta Slott på utsatt datum.
* Hästen ska vara hel & ren & kanske lite extra uppiffad, tex flätad man.
* Hästen ska ha fodras med Activ Mineral Mix i minst 1 månad.
* Du vill ställa upp med en kort text om varför du gillar Activ Mineral Mix som vi får dela med oss av.

Hur ansöker jag?
Skicka ett mail till info@activmineral.se
så fort som möjligt, senast 20/10

* Skicka med en bild på din häst.
* Kan du tänka dig att vara med bild får du gärna skriva det och om du vill skicka med en bild på dig med.
* Berätta hur länge du fodrat Activ Mineral Mix och intyga att du kan ta dig till platsen på utsatt datum.

Hoppas några av er är sugna på att ställa upp på detta, vi återkopplar senast 21/10 om du får en av platserna på fotograferingen.

2019-01-17

Hittade ett så fint blogginlägg skrivit av Yvonne, vi är också glada att du hittat våra produkter som fick bukt på ett lite annorlunda "problem" med en häst som hade kliande huvud. Det är precis som hon skriver, hästar vill ALLTID vara till lags. De är inte dumma för att de kan, det finns en helt naturlig anledning till allt. Vi måste bara lyssna på hästen. ❤️ Läs gärna hennes berättelse här!:

https://nann-nokke.blogspot.com/2019/01/hasten-maste-ju-kunna-uppfora-sig-eller.html

2018-09-17

Rebecka Engman

Rebecka Engman från Vaggeryd tävlar hoppning med sin vackra häst Catching Fire och är teamryttare för Activ Mineral och Höveler Sverige.

Vad är det bästa med Activ Minerals produkter?
Det bästa med produkterna är att de verkligen ger effekt, och man märker skillnad snabbt! De är dryga och lätta att få i hästarna!

Vad är det bästa med Hövelers produkter som du fodrar?
Mashen är det jag använt längst och jag tycker den är jätte bra för magen och att få i hästarna lite extra vätska. Jag tycker hästarna blir piggare på ett positivt sätt!

Vad har du märkt för skillnad sedan du gjorde det helombyte till båda Activ Mineral & Hövelers foder?
Den störta effekten jag märkte först efter bytet av mineraler var att på två av mina hästar som har väldigt känsliga magar snabbt rättade sig till och de slutade va lösa i magen. Även jätte bra hovar samt blank och fin päls. Jag har gjort hel ombyte med foder på en av hästarna vilket jag är väldigt glad över, då han vanligtvis kan bli väldigt spänd och få svårt att fokusera på sin uppgift kan han ta ut sin energi på fel sätt men nu börjar man känna att energin är på rätt ställe och huvudet är med mig!

Ibland är det svårt att ta tag i att byta foder eller mineraltillskott, vilken är den främsta anledningen du tycker att man ska ge Activ Mineral Mix en chans?
Jag tycker den främsta anledning till att byta är att det är en helt ren och naturlig produkt vilket jag tycker är viktigt. Och att effekten kommer direkt! Jag skulle aldrig ens överväga att sluta med mineral mixen.

Du bara får välja ett alternativ, vad väljer du?
Müsli eller Mash
Ston eller valack
Fux eller bruna hästar
Rida med stövlar eller chaps
Facebook eller Instagram
Mocka eller packa höpåsar

2018-07-20

Activ Mineral

We at Activ Mineral are passionate about improving the health of horses. Activ Mineral Mix is a Swedish-made highly concentrated mineral blend designed for the active horse owner who wants to give his horse the best and is careful about the details. Activ Mineral Mix is completely free of fillers, added sugar & salt. Activ Mineral Mix contains all basic minerals and trace elements. We have also complementary products for individual adaptation and for specific needs.

Why should I try the Activ Mineral Mix and what makes it different to other mineral supplements?
- No fillers, flavor enhancers, added sugar or salt are added.
- No fillers gives a very concentrated product. Only 1.5-2 tablespoons a day is enough for a big horse! It also gives a very low daily dose price.
- The minerals are organic, in powder form and not heated or pelleted, which facilitates the absorption of the horse.
- The products are GMO-free and registered in the Swedish Board of Agriculture.

By feeding your horse with Activ Mineral Mix you can experience improvements to the horse's health in different ways, such as shiny fur and mane, strong hooves, increased mobility, improved muscles, energy and endurance. The benefits of feeding a concentrated mineral supplement are many.

Totalt 54 poster
Sida 1 av 11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11