Hem » Kraftfoder » Mellan provpaketet

Mellan provpaketet

1 2 3 4 5
(5/5) Baserat på 3 betyg.
Artikelbild: Mellan provpaketet
Artnr: PROV2
Lagerstatus: I lager
Artikelnamn: Mineral Mix 2 kg & Müsli 3 kg & Pur.Lusern 3 kg
599,00

Beskrivning

Mellan Provpaketet innehåller 1 st Activ Mineral Mix 2 kg, 1 st Puritan Müsli 3 kg påse & 1 st Pur.Lusern 3 kg påse. Ordinarie pris 737 kr, spara 138 kr.

Original Höveler PUR.ITAN är en heltäckande müsli utan melass och spannmål lämplig att fodra till sport- och fritidshästar och även till hästar med ämnesomsättningssjukdomar, fång, allergier för en god källa till mineraler, vitaminer och nödvändiga näringsämnen. Innehåller lättsmälta kolhydrater som främjar en bra ämnesomsättning och med ett balanserat innehåll av aminosyror och energi är Original Höveler PUR.ITAN en viktig del av utfodringen. Främjar matsmältningen och hästens välbefinnande med prebiotiskt verksamma ämnen som pektin. Lusernen förlänger tuggtiden som resulterar i att mer saliv produceras som hämmar risken för försurning i tarmarna.

Höveler PUR.LUZERNE är pellets av lusern med en hög andel näringsrika blad. Fodret är fritt från tillsatser, aromer och melass. PUR.LUZERNE är skonsamt pressad och innehåller alla näringsämnen som gör lusern som så speciell. Lusern ger en bra balans av essentiella aminosyror och en bra källa till protein som främjar uppbyggnad av muskler och lämpar sig för hästar med dåligt hull, sporthästar, hästar i tillväxt och till avel. Lusern innehåller en hög andel kalcium och är ett utmärkt komplement till grovfodret. PUR.LUZERNE kan även användas som ersättning för spannmål.

Sammansättning

  • Sammansättning: Se respektive vara

Dosering

  • Dosering: Se respektive vara

Pallförfrågan

Pallförfrågan

Pallförfrågan
Är du intresserad att köpa en pall med varor till bättre pris?
Prisexempel:
1 Pall Pur.ITAN Müsli 10.763 kr + 800 kr frakt
Du sparar 4.241 kr på att köpa en pall istället för en säck i taget.
Flera pallar = bättre priser.
Fyll i formuläret nedan för att få mer information.
Mailet räknas inte som en bindande beställning.
Ditt namn:
Mobilnummer:
Mailadress:
Beskriv vilken produkt du skulle vilja veta pris på och hur mycket du kan tänka dig att beställa: